PRODUSE: 0
  produse cantitate pret  
 
 
 
 
 

PUC Duracell 1150mah

 

Incarcatorul portabil USB vine preincarcat. Avand 2 porturi USB permite incarcarea a 2 dispozitive in acelasi timp. Mic, portabil, plin de energie, incarcatorul portabil USB Duracell iti ofera posibilitatea de a incarca o varietate de dispozitive prevazute cu USB. Conecteaza dispozitivul la incarcatorul portabil USB cu ajutorul cablului mini/micro USB si vei avea pana la 5 ore de energie portabila pentru a fi in legatura cu prietenii tai. Incarcatorul portabil USB este compatibil cu o gama variata de gadget-uri pe baza de porturi mini/micro USB (iPhone, Blackberry, iPod, etc) Incarcatorul portabil USB este perfect atunci cand esti pe drum. Pastreaza-l in buzunar, la birou, in geanta sau masina. Reincarcarea incarcatorului portabil USB se face conectandu-l la priza. Cand toate cele 3 becuri ale indicatorului arata culoarea verde, incarcatorul este incarcat si gata de a fi folosit. Fiind o combinatie perfecta intre dimensiuni si functii, incarcatorul portabil USB Duracell iti asigura energie oricand, oriunde. Dimensiuni: 10,5 x 2,3 x 6,5 cm  Intensitate: 1800 mAh Porturi USB: 2 Continutul unui pachet: 1 incarcator, 1 cablu micro USB, 1 adaptor mini USB. 

Descrierea brand-ului Duracell

Multe dintre dispozitivele alimentate de baterii pe care le utilizați în casa sunt alimentate cel mai eficient de bateriile Duracell Basic. Aceste baterii sunt disponibile în variantele AA, AAA, C, D, și dimensiunea de 9 volti.

Pentru jucarii, aparate foto cu blit si alte dispozitive ce necesita o putere mai mare,  este indicata folosirea bateriei Duracell Turbo. Aceasta este disponibila in variantele AA, AAA.

In variantele AA, AAA sunt disponibili si acumulatorii Duracell, precum si incarcatoarele CEF aferente acestora.

S-a lansat in Romania si gama Duracell PUC, incarcatoare pentru dispozitivele de noua generatie. Acestea functioneaza ca o baterie separata ce poate lungi durata convorbirilor de pe un smartphone pana la 5 ore.

 

 

 

 

 

buc
Completati CANTITATEA dorita.
ADAUGA X
86.90lei
RON86.90
in stoc InStock ADAUGA IN COS
 
*TVA inclus in pret
 
 
 
Search Engine