PRODUSE: 0
  produse cantitate pret  
 
 
 
 
 

Odorizant gel pentru toaleta 48g Domestos double power lavanda

 
  • Tip odorizant: Gel

Domestos Double Power este un odorizant de toaleta care contine un lichid de curatare eficient, ce indeparteaza murdaria cauzatoare de mirosuri neplacute in toaleta. De asemenea contine si o capsula de gel parfumat care improspateaza toaleta de fiecare data cand tragi apa. Dureaza pana la 230 de utilizari.

Descrierea brand-ului Domestos

Domestos este un produs de curatat care indeparteaza nu doar murdaria vizibila, ci si pe cea pe care nu o vedem. Domestos distruge toti microbii cunoscuti, dezinfectand in acest fel suprafetele lavabile din locuinta. Datorita puterii sale ridicate de dezinfectie, este deosebit de eficient pentru curatarea vasului de toaleta, a tevilor si canalelor de scurgere, a pardoselilor, faiantei si obiectelor sanitare. Inalbitorul este o substanta foarte puternica atunci cand trebuie sa omoare microbii, dar dupa utilizare Domestos se transforma in sare si apa.

Domestos este bazat pe principiul care spune ca “o casa cu adevarat curata este o casa care este, in acelasi timp, si igienizata”. Pentru ca ofera nu doar curatenie, ci si dezinfectie, Domestos contribuie la pastrarea sanatatii intregii familii.

buc
Completati CANTITATEA dorita.
ADAUGA X
6.65lei
RON6.65
in stoc InStock ADAUGA IN COS
 
*TVA inclus in pret
 
 
 
Search Engine