PRODUSE: 0
  produse cantitate pret  
 
 
 
 
 

Spray universal pentru curatare si dezinfectare 750ml Domestos

 
  • Destinatie: Dezinfectant
  • Gramaj: 750ml

Contine toata puterea de curatare si dezinfectare a lui Domestos intr-un format modern si usor de folosit. Datorita formulei unice si a pulverizatorului sau usor de directionat, Domestos spray permite tintirea si curatarea oricarei suprafete lavabile din locuinta, chiar daca se afla intr-un loc greu accesibil.

Descrierea brand-ului Domestos

Domestos este un produs de curatat care indeparteaza nu doar murdaria vizibila, ci si pe cea pe care nu o vedem. Domestos distruge toti microbii cunoscuti, dezinfectand in acest fel suprafetele lavabile din locuinta. Datorita puterii sale ridicate de dezinfectie, este deosebit de eficient pentru curatarea vasului de toaleta, a tevilor si canalelor de scurgere, a pardoselilor, faiantei si obiectelor sanitare. Inalbitorul este o substanta foarte puternica atunci cand trebuie sa omoare microbii, dar dupa utilizare Domestos se transforma in sare si apa.

Domestos este bazat pe principiul care spune ca “o casa cu adevarat curata este o casa care este, in acelasi timp, si igienizata”. Pentru ca ofera nu doar curatenie, ci si dezinfectie, Domestos contribuie la pastrarea sanatatii intregii familii.

buc
Completati CANTITATEA dorita.
ADAUGA X
12.50lei
RON12.50
in stoc InStock ADAUGA IN COS
 
*TVA inclus in pret
 
 
 
Search Engine