PRODUSE: 0
  produse cantitate pret  
 
 
 
 
 

Dezinfectant 750ml Domestos blue

 
  • Destinatie: Dezinfectant
  • Gramaj: 750ml

Curata, dezinfecteaza, inalbeste si improspateaza; poate fi utilizat atat ca atare, sub forma concentrata (pentru toaleta, canale de scurgere), cat si diluat (pentru pardoseli, faianta, obiecte sanitare si alte suprafete lavabile), in special pentru curatarea suprafetelor din baie si bucatarie. Are un larg spectru antimicrobian, distrugand bacterii, virusi, mucegai si spori. Domestos 24H are o vascozitate ridicata si, de fiecare data dupa ce este trasa apa, continua sa adere la suprafata din toaleta si sa distruga microbii. Turnat zilnic in toaleta, ofera “24 de ore de protectie impotriva microbilor”. Gama Domestos 24H contine variantele: Pine (500 ml, 750 ml, 1L si 2L ), Atlantic (750 ml si 1L, 2L ), Pink (750 ml), Citrus (500 ml, 750 ml, 1L) si Original (500ml, 750 ml, 1L).

Descrierea brand-ului Domestos

Domestos este un produs de curatat care indeparteaza nu doar murdaria vizibila, ci si pe cea pe care nu o vedem. Domestos distruge toti microbii cunoscuti, dezinfectand in acest fel suprafetele lavabile din locuinta. Datorita puterii sale ridicate de dezinfectie, este deosebit de eficient pentru curatarea vasului de toaleta, a tevilor si canalelor de scurgere, a pardoselilor, faiantei si obiectelor sanitare. Inalbitorul este o substanta foarte puternica atunci cand trebuie sa omoare microbii, dar dupa utilizare Domestos se transforma in sare si apa.

Domestos este bazat pe principiul care spune ca “o casa cu adevarat curata este o casa care este, in acelasi timp, si igienizata”. Pentru ca ofera nu doar curatenie, ci si dezinfectie, Domestos contribuie la pastrarea sanatatii intregii familii.

buc
Completati CANTITATEA dorita.
ADAUGA X
7.98lei
RON7.98
in stoc InStock ADAUGA IN COS
 
*TVA inclus in pret
 
 
 
Search Engine