PRODUSE: 0
  produse cantitate pret  
 
 
 
 
 

Spray universal 750ml power cream

 
  • Gramaj: 750ml
  • Suprafata: Universal

Descrierea brand-ului Cif

In fiecare zi se aduna murdarie in casa si, adesea, trebuie sa depunem mult efort pentru a o indeparta complet. Insa, daca folosim produse de curatat abrazive, exista riscul sa deterioram suprafetele pe care le-am curatat.

De aceea, Unilever a lansat marca de produse de curatat Cif, care asigura eliminarea murdariei dificile, fara sa zgarie sprafetele, lasandu-le stralucitor de curate. Cif a fost lansat prima data in Franta, in 1969, printr-un produs de curatat sub forma de crema, care oferea o alternativa moderna si "fara zgarieturi" la traditionalele prafuri de curatat. In prezent, Cif este comercializat pe pietele din 51 de tari.

Produsele Cif sunt, pentru multi consumatori, prima alegere, fiindca au dovedit intotdeauna ca sunt cea mai buna solutie pentru eliminarea oricarui tip de murdarie din locuinta. 

Datorita tehnologiei pe care este bazat, Cif Cream contine microparticule care patrund in profunzime si inlatura cele mai dificile pete de murdarie, fara sa zgarie suprafetele.

Cu Cif, curatenia casei devine mai usoara si mai rapida, iar astfel utilizatorii Cif reusesc sa castige timp pe care il pot dedica activitatilor preferate.

buc
Completati CANTITATEA dorita.
ADAUGA X
19.92lei
RON19.92
in stoc InStock ADAUGA IN COS
 
*TVA inclus in pret
 
 
 
Search Engine