PRODUSE: 0
  produse cantitate pret  
 
 
 
 
 

Detergent lichid 1.46l Persil expert color

 
  • Destinatie: Rufe colorate
  • Litri: 1 46l
  • Nr spalari: 20
  • Tip detergent: Automat lichid

Descrierea brand-ului Persil

Noul detergent pudr Persil Expert Compact conine capsule inovatoare ce asigur o îndeprtare mai eficient a petelor. Performana dovedit a noului detergent Persil Expert Compact are la baz 6 enzime inovatoare, cu ajutorul crora acum pot fi îndeprtate chiar i pete dificile, precum cele de fructe sau gem. Gama Persil ofer mai multe variante de detergent-pudr si gel- Persil Expert Regular, Persil Expert Fresh Pearls by Silan (pentru rufe albe), Sensitive (pentru piele sensibili) i  Persil Color Expert Fresh Pearls by Silan (pentru rufe colorate), alturi de gama Persil Active Tabs.

Persil este prima marc care a introdus pe piaa Europei Centrale i de Est detergentul de rufe compact, cu eficien sporita la splare, care aduce:
» Mai mult eficien: -20% cantitate de detergent utilizat la un ciclu de splare. Acum, dozajul corect este de 80 gr, în loc de 100 gr de detergent/ciclu de splare.
» Mai mult confort: -20% greutate transportat i -20% spaiu necesar pentru depozitarea produsului.
» Mai puin impact asupra mediului înconjurtor: -20% substane chimice i materiale folosite pentru producie, ambalare i transport  - Pentru un viitor mai curat i sustenabil.

buc
Completati CANTITATEA dorita.
ADAUGA X
27.52lei
RON27.52
in stoc InStock ADAUGA IN COS
 
*TVA inclus in pret
 
 
 
Search Engine