PRODUSE: 0
  produse cantitate pret  
 
 
 
 
 

Odorizant solid pentru toaleta 40g Domestos bacti-stoporiginal

 
  • Tip odorizant: Solid

Singurul dezinfectant solid pentru toaleta - are o tripla actiune combinata: dezinfecteaza, previne formarea depunerilor ne-igienice de piatra si improspateaza. Domestos Bacti-Stop este disponibil in 3 variante: Domestos Pine Fresh, Domestos Original si Domestos Lemon Fresh.

Descrierea brand-ului Domestos

Domestos este un produs de curatat care indeparteaza nu doar murdaria vizibila, ci si pe cea pe care nu o vedem. Domestos distruge toti microbii cunoscuti, dezinfectand in acest fel suprafetele lavabile din locuinta. Datorita puterii sale ridicate de dezinfectie, este deosebit de eficient pentru curatarea vasului de toaleta, a tevilor si canalelor de scurgere, a pardoselilor, faiantei si obiectelor sanitare. Inalbitorul este o substanta foarte puternica atunci cand trebuie sa omoare microbii, dar dupa utilizare Domestos se transforma in sare si apa.

Domestos este bazat pe principiul care spune ca “o casa cu adevarat curata este o casa care este, in acelasi timp, si igienizata”. Pentru ca ofera nu doar curatenie, ci si dezinfectie, Domestos contribuie la pastrarea sanatatii intregii familii.

buc
Completati CANTITATEA dorita.
ADAUGA X
5.99lei
RON5.99
in stoc InStock ADAUGA IN COS
 
*TVA inclus in pret
 
 
 
Search Engine